Skip to main content

Wellness massage​

Oplev Ren Velvære med Wellness Massage

Wellness massage er en afslappende og helende behandling, der er designet til at reducere stress, lindre muskelspændinger og genoprette balance i både krop og sind. Denne form for massage fokuserer på at skabe en følelse af ro og velvære, hvor blide strøg og dybe massagegreb kombineres for at løsne op for spændinger og fremme en generel følelse af afslapning.

Under en wellness massage bliver dine muskler og væv nænsomt bearbejdet, hvilket øger blodcirkulationen og forbedrer kroppens evne til at udskille affaldsstoffer. Denne behandling kan også hjælpe med at reducere symptomer på stress, såsom hovedpine, søvnløshed og muskelspændinger, samtidig med at den styrker immunsystemet og fremmer en følelse af indre ro.

Wellness massage er ideel for dem, der søger en pause fra hverdagens travlhed og ønsker at forkæle sig selv med en luksuriøs oplevelse, der ikke kun plejer kroppen, men også sjælen. Uanset om du har brug for at løsne op for ømme muskler, forbedre din fleksibilitet eller blot ønsker at slappe af, kan en wellness massage hjælpe dig med at finde din indre balance og fornyet energi. Det er en helhedsoplevelse, der efterlader dig med en dyb følelse af velvære og fornyet vitalitet.

Wellness massage er velegnet til alle, også børn og unge, som måske har brug for større føling med egen krop. En wellness massage planlægges ud fra dine behov lige nu. Den kan indeholde massage af:

  • Hovedbund, nakke og skuldre
  • Arme og hænder
  • Ryg, lænd og baller
  • Ben og fødder
  • Mave og bryst
  • Ansigt og hals.

Afbudspolitik

Ring til +45 4145 7338 for at aflyse din tid. 
Men aflyser du senere end 24 timer før din konsultation, vil der være et gebyr på 300 kr.

PRISER
Wellness massage
698 kr.

Besøg vores klinik, kontakt os eller book en tid online

Her bliver du ikke målt eller vejet

Hos VK Copenhagen kan du komme lige som du er, uden at føle dig forkert og uden at blive “målt og vejet”.

Behandlinger med stor effekt
Vi tilbyder selvforkælelse af ansigt, krop, hår, negle og sind med effektive og afslappende behandlinger.
Centralt beliggende på Nørrebro
Skønhedsklinikken VK Copenhagen ligger centralt og kun 14 minutters gågang fra Nørrebro St.