Skip to main content

Anti-aging vitamin C

Genopliv din hud med Anti-Aging Vitamin C behandling

​Behandlingen starter med en afrensning og en afslappende ansigtmassage. Herefter eksfoliering og “Kalahari’s”økologiske vitamin kur med ren vitamin C. ​

Den skræddersyede maske påføres, og ens masken virker, udføres hånd-eller hovedbundmassage. Vores mest solgte ansigtbehandling, med synligt resultat allerede efter første behandling.​

Ønsker du at give din hud et boost af ungdommelig glød og samtidig bekæmpe tegn på aldring? Vores Anti-Aging Vitamin C behandling er den perfekte løsning for dig, der ønsker at opnå en strålende og sund hud, fri for fine linjer og rynker.

Vitamin C er en kraftfuld antioxidant, der spiller en afgørende rolle i hudens naturlige kollagenproduktion. Når vi kombinerer dette supervitamin med vores avancerede hudplejeteknikker, kan vi effektivt reducere synlige tegn på aldring, som fine linjer, rynker og mørke pletter, samtidig med at vi beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger.

Denne behandling arbejder dybt i huden for at fremme cellefornyelse og forbedre hudens tekstur, så den ser glattere, lysere og mere ungdommelig ud. Vitamin C hjælper også med at lysne hudens tone og mindske hyperpigmentering, hvilket giver dig en mere ensartet og strålende hud.

Vores Anti-Aging Vitamin C behandling er ideel for alle, der ønsker at bekæmpe aldringstegn og opnå en fastere, mere elastisk hud. Uanset om du ønsker at forebygge aldring eller behandle eksisterende tegn, tilpasser vi behandlingen til dine specifikke behov for at sikre, at du opnår de bedste resultater.

Efter behandlingen vil du opleve en hud, der føles mere spændstig, hydreret og fyldt med vitalitet. Lad os hjælpe dig med at genoplive din huds naturlige skønhed og få dig til at føle dig yngre og mere strålende. Med vores Anti-Aging Vitamin C behandling kan du nyde en sund, glødende hud, der ser og føles fantastisk.

Afbudspolitik

Ring til +45 4145 7338 for at aflyse din tid. 
Men aflyser du senere end 24 timer før din konsultation, vil der være et gebyr på 300 kr.

Besøg vores klinik, kontakt os eller book en tid online

PRISER
Anti-aging vitamin C
399 kr.
Få samlet behandling med microneedling med exstra serum hyaluronsyre vitamin C og retinol
Kun 799 kr.
Her bliver du ikke målt eller vejet

Hos VK Copenhagen kan du komme lige som du er, uden at føle dig forkert og uden at blive “målt og vejet”.

Behandlinger med stor effekt
Vi tilbyder selvforkælelse af ansigt, krop, hår, negle og sind med effektive og afslappende behandlinger.
Centralt beliggende på Nørrebro
Skønhedsklinikken VK Copenhagen ligger centralt og kun 14 minutters gågang fra Nørrebro St.