Skip to main content

Acne ansigtsbehandling

Effektiv Acne ansigtsbehandling: Genskab din hud’s klarhed

​Kæmper du med acne og leder efter en løsning, der virkelig virker? Vores specialiserede acne ansigtsbehandlinger er designet til at tackle de specifikke udfordringer, der følger med acne-udsat hud, så du kan genvinde din huds klarhed og selvtillid.

Acne kan være frustrerende og påvirke både din hud og dit selvværd. Hos os forstår vi, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sin egen hud, og derfor tilbyder vi målrettede behandlinger, der effektivt bekæmper urenheder, reducerer inflammation og forebygger fremtidige udbrud.

Vores acne ansigtsbehandlinger inkluderer en kombination af dybderens, eksfoliering og hudplejeprodukter, der er særligt udvalgt for at balancere og berolige din hud. Vi anvender avancerede teknikker og ingredienser, der trænger dybt ned i porerne for at fjerne overskydende talg, urenheder og døde hudceller, som ofte er årsagen til tilstoppede porer og udbrud.

Uanset om du har hormonel acne, voksenacne eller problemer med hudens tekstur og ar, tilpasser vi behandlingen til din huds specifikke behov. Vores mål er ikke kun at behandle eksisterende udbrud, men også at forbedre din huds generelle tilstand, så du opnår en sundere og mere balanceret hud.

Efter en acne ansigtsbehandling hos os vil din hud føles renere, roligere og mere balanceret. Med regelmæssige behandlinger kan vi hjælpe dig med at minimere udbrud og fremme en klar og sund hud, der stråler af vitalitet. Giv dig selv den omsorg og opmærksomhed, din hud fortjener, og lad os hjælpe dig med at opnå en smuk og klar hud, fri for acne.

Har du fedtet og uren hud, eller har du tendens til akne, så er denne behandling lige noget for dig. Behandlingen består af: afrensning, hud analyse, booster mod akne/fedtet hud, frugtsyrepeeling, dybderens, maske, afsluttende serum, dagcreme og øjencreme​.

Afbudspolitik

Ring til +45 4145 7338 for at aflyse din tid. 
Men aflyser du senere end 24 timer før din konsultation, vil der være et gebyr på 300 kr.

PRISER
Acne ansigtbehandling
699 kr.

Besøg vores klinik, kontakt os eller book en tid online

Her bliver du ikke målt eller vejet

Hos VK Copenhagen kan du komme lige som du er, uden at føle dig forkert og uden at blive “målt og vejet”.

Behandlinger med stor effekt
Vi tilbyder selvforkælelse af ansigt, krop, hår, negle og sind med effektive og afslappende behandlinger.
Centralt beliggende på Nørrebro
Skønhedsklinikken VK Copenhagen ligger centralt og kun 14 minutters gågang fra Nørrebro St.